Flow i hverdagen – hele året

Skab flow i hverdagen hele året

Dan Turell sagde: “Jeg holder af hverdagen”. Gør du også det?

Holder du af hverdagen? Er du som en fisk i vandet? Eller oplever du at der er for meget som bare skal overstås? Klares sammenbidt – og uden det store engagement.

Kunne du tænke dig at få tips og redskaber og træning i at skabe en hverdag med godt flow – mere glæde – mere overskud – og være mere produktiv?

Læs denne blog og kontakt mig på 30 30 72 90 for at få et forslag til det du kan gøre. Du får 10-15 min gratis sparring og forslag til det du kan gøre.

Flow  

I løbet af din sommerferie har du sikkert oplevet gode stunder og dage med flow. Den tilstand hvor du er fuldt ud tilstede i nuet. Hvor du oplever glæde og at alt er godt. Du ved hvordan det føles. Men du mister det ofte, når hverdagen bliver til trængsler og problemer.

Det skyldes bl.a., at du ofte har tankerne et helt andet sted, end i nuet – og glemmer at glædes over alle de dagligdags ting, der er en stor del af livet.

Når du har gang i alt for mange ting i tankerne på én gang, skaber det en oplevelse af stress og manglende overskud i hverdagen.

Det er vigtigt at du kun laver én ting ad gangen og er fuldt ud til stede med det. Det vil give din mindre stressfornemmelse, og opgaven tager også meget mindre tid, når du arbejder forkuseret på én ting ad gangen. PRØV DET!

48stress
begejstring

     Eller begejstring  

laes ikke for meget paa

Eller læsser du for meget på  

Valget er dit !

Redskaber til at skabe flow og samtidig få de ønskede resultater

Når du gør en indsats for at skabe en hverdag med god work life balance, er gevinsten at du oplever mere glæde i hverdagen – og får mere overskud. Og sidegevinsten er, at du når mere.

Hvad kan du gøre for at skabe bedre flow? I vores tips til at komme godt i gang efter ferien, får du gode råd til hvordan du kan skabe et bedre flow hele året. Det handler bl.a. om at planlægge reslistisk, at prioritere oplevelser med familien og at pleje dig selv.

I vores tips til tidsstyring, som du får tilsendt, når du abonnerer på vores nyhedsbrev, får du gode råd til hvordan du kan strukturere dig til at opnå mere på mindre tid og med mere overskud i hverdagen.

Du kan abonnere HER. I højre side finder du rubrikken, som du udfylder, og straks får du dine tips og gode råd tilsendt.

Tips til at komme godt i gang efter ferien – og bevare det gode flow hele året

De der abonnerer på vores nyhedsbreve, får jævnligt tips til at forbedre hverdagen, tidsstyring, flow, selvindsigt, lederskab, kommunikation mv.

Du kan læse vores tips til at komme godt i gang efter ferien HER.

Hvordan kommer du videre?

Du er velkommen til at kontakte mig på 30 30 72 90 for at aftale det der vil give dig en mere glad hverdag med flow og overskud og produktivitet. Du får 10-15 min gratis coaching og forslag til det du kan gøre.

Jeg har redskaberne til dig. Og i august har UdviklingSvej særlige tilbud til dig, så du kan komme godt i gang. Fx. med kursus og/eller træningsforløb + online kursus gratis med. Check tilbuddene HER.

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: Danmark
Tlf.: 3030 7290
Mail: [email protected]
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk