Foredrag om at leve et godt liv – sammen med sygdom og handicap

Vi tilbyder foredrag til foreninger og arbejdspladser om at leve et godt liv sammen med sygdom og handicap. 

Foredrag om at skabe et godt liv sammen med sygdom og handicap – og som pårørende:

  • Skab et godt liv sammen med sygdom og handicap. Med udgangspunkt i Bentes bog “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap” giver Bente et inspirationsoplæg til hvordan deltagerne kan skabe et godt liv, hvor offerrollen vælges fra og fokus flyttes til at skabe og gribe livets mangfoldighed. Du kan meget mere end du tror.
  • Håndtering af udfordringer i sundheds- og socialsystemet. Med udgangspunkt i hendes bog “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap” giver Bente inspiration og redskaber til at komme bedre igennem forhindringerne i social- og sundhedssystemet. Bl.a. om konstruktiv kommunikation og bisidderstøtte. 
  • Styrk dig som pårørende og hjælp samtidig med at du passer godt på dig selv. Med udgangspunkt i hendes bog “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap” og egne erfaringer som syg – og som pårørende – giver Bente redskaber til at komme igennem et forløb som pårørende uden at brænde ud.
  • Fastholdelse af medarbejdere og ledere der får sygdom og handicap. Inspiration og rådgivning omkring støtte og fortsat tilknytning af ansatte der får sygdom og handicap.  Der kan tilkøbes coachingpakke til alle tre parter, den ansttte og HR og nærmeste leder.

Alle foredrag og workshops tilpasses målgruppen.

Kontakt os for en samtale om det der vil give det ønskede hos jer. 

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: Danmark
Tlf.: 3030 7290
Mail: [email protected]
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk