Foredrag på arbejdspladsen

Vi holder foredrag og workshops, som er tilpasset det specifikke behov for at inspirere og udvikle ledere og medarbejdere hos jer.

     Skab forundring og forandring, fremfor at gro fast i vaner, som er sandet til – og som ikke rykker fremad.

Du kan vælge mellem en række foredrag og mini workshops, som sætter ledere og medarbejdere i højeste gear.
Her ser du vores 6 mest populære foredrag/workshops:

  • Effektiv og vellykket arbejdsdag. Styrer du tiden – eller styrer den dig? Nye vinkler og inspiration til at forvalte tiden bedre – og nå mere – og have mere overskud i hverdagen – også efter arbejdstid. Velegnet som inspirations-boost til ledere og medarbejdere, som oplever at de alt for ofte går hjem, med frustrationer over at de ikke har nået alt det de ville. 
  • Kendskab til mennesketyper. Forøg den sociale intelligens og samarbejdsevnerne med viden om de forskellige mennesketypers adfærd og perception – med Enneagrammets 9 mennesketyper. Velegnet til alle som har interne og eksterne samarbejdsrelationer, hvor kendskab til mennesker plus konstruktiv kommunikation  gør en forskel.
  • Effektive og givende møder. Møder med resultater. Inspiration til hvordan I kan gøre møderne langt mere effektive og konstruktive. Gå fra stress-møder uden konklusioner til positive konstruktive møder med større resultater. Vi kommer rundt om meningsfuld indkaldelse  – mere dynamik  i møderne – skarp opsummering med konklusioner. 
  • Personligt lederskab og gennemslagskraft. Inspirationsoplæg til at tage mere styring, ansvar og lederskab i hverdagen. Gode fif og tips til at fokusere på det vigtige og bevare styrken i vanskelige situationer – og i den travle hverdag. Foredraget tilpasses målgruppen.
  • Fokus og mindclearing. Rens din hjerne for negativ og ukonstruktiv tænkning. Byg ny mindsetting op – og vælg dit fokus med omhu. Lær at skabe balance i en travl hverdag – og hvordan du forøger kapaciteten, så du overkommer mere – uden stress.
  • Fastholdelse af medarbejdere og ledere der får sygdom og handicap. Med udgangspunkt i bogen “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap gives inspiration og rådgivning omkring støtte og fortsat tilknytning af ansatte der får sygdom og handicap. 

Alle foredrag og workshops tilpasses målgruppen. 

Vi har flere foredrag at byde på. Når du ringer på 30 30 72 90 og drøfter behovet med os, skaber vi det foredrag/den workshop, som dækker ønskerne til forandring, nytænkning og vækst.

     Det ses positivt på bundlinjen, når ledere og medarbejdere er top motivererede og bruger deres ressourcer mest hensigtsmæssigt

Vi leverer også workshops og konsulentopgaver om forandringsprocesser og excellent samarbejde. Læs mere her.

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: Danmark
Tlf.: 3030 7290
Mail: [email protected]
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk