Effektive og givende møder

Vi hører alt for ofte, på danske arbejdspladser, at at der bruges alt for lang tid på møder – og at de alt for sjældent munder ud i konkrete aftaler, som implementeres i praksis. Og at der indkaldes alt for mange mennesker, som ikke er relevante deltagere. Vi hører bl.a.

  • Jeg bliver indkaldt til 3-6 møder pr. dag. Ofte har de der indkalder så travlt, at de ikke skriver agenda og ikke har gjort klart op hvem der er relevante deltagere.
  • Jeg får måske værdi af 5-15 min. af mødet – resten er spild af min tid. På dage med mange møder har jeg 1-2 timer til mit øvrige arbejde. Og det medfører at jeg må tage aftenerne til hjælp.
  • Jeg bruger 80% af min tid på møder, der måske flytter 20% af mine resultater.

Med andre ord, der spildes for megen tid på møder, som ikke giver de ønskede resultater.

Det har fået os til at udforme materialer om hvordan man kan effektivisere sine møder.

Vi har en opskrift på alle de elementer, der skal være styr på for mødeindkalder, leder, referent og deltagere, for at møderne kan holdes på minimum af tid og give maksimalt udbytte.

Du kan bestille os til at komme og give 1½ times oplæg om effektiv mødeledelse og du kan bestille en workshop om hvordan I helt konkret kan effektivisere mødekulturen hos jer.

Forud for oplægget tager vi en snak om, hvor skoen trykker hos jer, så vi kan adressere de problemstillinger, som I oplever.

Der er rigtig mange penge at spare ved at bruge virksomhedens ressourcer med omhu og ved at undgå unødig spildtid på ufrugtbare møder.

Det er vores erfaring at effektive møder parret med god energi og varierede møde-former, giver langt større resultater og flytter meget mere. Og et møde med skarpe konklusioner med klare aftaler om hvem der gør hvad – og hvornår – flytter meget mere for arbejdspladsens resultater.

Vi har skrevet nogle af vores bedste tips til bedre møder ind i en mini-e-bog, hvor du bl.a. får 12 tips til bedre møder.  Skriv til [email protected] og få e-bogen tilsendt.  

Vi er specialister i hvordan I kan bruge tid og ressourcer mere konstruktivt.

Kontakt os på 30 30 72 90 og aftal nærmere. Eller skriv til [email protected]

Vi leverer skræddersyede kurser og workshops til virksomheder.

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: Danmark
Tlf.: 3030 7290
Mail: [email protected]
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk