Udskriv

Aktuelle tilbud

 
Vi har flere særlige tilbud lige nu. Gå til web-shoppens tilbudssektion.
 
 
Øvrige tilbud
 
Skype coaching

Du kan bestille tilbud på coaching via Skype. Du kan vælge tider mellem kl. 9 og 19. Check vores web-shop, hvor du finder tilbud på Skype Coaching til firmaer og til privatpersoner.

Karriererådgivningspakke 

Vi har dette tilbud til dig som er i gang med at finde nyt arbejde - et forløb til Kr. 9.800 + moms = 12.250 kr.
Du får:
    * 2 timers møde med helikopterperspektiv på det du vil samt egnede og ønskede jobs og din strategi for jobsøgning.
    * 3 x 1 times sparring møde med undervisning i opstilling af c.v. og ansøgninger, analyse af jobopslag med matchning på det der søges – en gode jobsamtale - og gode fif til job DB o.a. Møderne holdes i Lyngby på på hverdage i tidsrummet 10-19. Vi kan godt på andre lokationer, med et mindre tillæg for kørsel/lokaleleje.
    * Forberedelse og mails, herunder skriftlig feed back på fremsendt c.v. og 2 ansøgninger og eksempel på opstilling af både c.v. og ansøgningsbrev.

Vi får dig godt i vej med at søge de rigtige jobs, med langt større power end du nogensinde har gjort før. Vi lærer dig at blive en god projektleder på at søge de jobs, der er rigtige for dig, fremfor at spilde din tid på at søge jobs, som ikke rigtig matcher dig. Vi hjælper dig med at udarbejde et kraftfuldt materiale og en approach, der fremmer dine chancer for at det er dig der får det job, du gerne vil have. 

Kurser og workshops
 
Se oversigt over kurser og træningsforløb her.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 30 30 72 90 og tale med os om det der vil være den bedste løsning. Hvis vi ikke svarer på tlf. er det fordi vil holder kursus, workshop eller coacher. Venligst læg besked eller send en mail, så vender vi tilbage snarest muligt.
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.