JULEGAVE TIL MENNESKER i livskrise

Når mennesker rammes af sygdom og handicap – eller kommer i anden form for livskrise – reagerer de bl.a. med følelser af stress, sorg, vrede og håbløshed. Og en frygt for hvad fremtiden bringer.

Der vil være praktiske ting, som kan virke uoverskuelige. Der vil være humørsvingninger og handlingslammelse. Og der er behov for støtte og varm interesse. Pårørende og venner har en vigtig rolle i denne første fase.

I bogen “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap” kan du læse forfatterens plus 12 personers beretninger om det de havde behov for – og ikke havde behov for.

Du kan også læse om konstruktiv kommunikation med offentlige instanser. Og de ting du må være opmærksom på som sygdoms- eller kriseramt i danmark.

Og du kan læse om hvordan pårørende kan finde en balance mellem den støtte de kan give og deres eget liv.

Bogen er en oplagt julegave til mennesker i livskrise, med sygdom og handicap, til pårørende og til mennesker der arbejder med sygdomsramte.

Bogen kan købes i online boghandler – og lånes på biblioteket – også som e-bog.
Du kan desuden købe signeret bog direkte hos forfatteren (mig).

😍 Jule tilbudspris: 120 kr. ved personlig afhentning i Lyngby. Pris sendt med posten 120+66 kr. som dækker porto og boblekuvert. (Tilbuddet gælder i december 2019.)

Skriv til [email protected] hvis du vil benytte tilbuddet og glæde dig selv eller en i din omgangskreds med en bog, der giver konkrete indsigter og anvisninger om at skabe et godt liv sammen med sygdom/handicap.

Jeg får ofte mails fra mennesker, som har læst bogen og som er meget begejstrede for de råd og den inspiration, som bogen er spækket med. Det varmer en forfatter, når andre får gavn af to års arbejde med at fylde bogen med inspiration.

Lederskab = selvforvaltning

Kan du lede dig selv og andre til de ønskede resultater og det liv og arbejdsliv du ønsker?

Personligt lederskab er en meget brugt term. Hvad gemmer der sig bag dette begreb?

Her får du nogle korte beskrivelser af nogle af de elementer der giver lederskab.

Der er mange elementer: Selvindsigt, ansvar, handlekraft/handling, konstruktiv kommunikation, at styre sin tid, at håndtere pres.

Selvindsigt kan findes på mange måder. Hos UdviklingSvej bruger vi Enneagrammet som redskab til at forstå sig selv – og sine kolleger. Forstå sin adfærd og det der motiverer og stresser én.

Ansvar og handlekraft handler om at være sig sit ansvar bevidst og tage det. Der er mange opgaver og forpligtelser i en travl hverdag – og det nytter ikke noget at stikke hovedet i busken. De forsvinder ikke. Det betaler sig at håndtere opgaver og forpligtelser – og sortere og prioritere – og eventuelt sige fra. ‘Gør det du siger – Walk the talk’.

Konstruktiv kommunikation. At være bevidst om kommunikation, og skabe hul igennem. Kommunikere klart og tydeligt. Undgå GUF (Generaliseringer, udeladelser, forvrængninger) og at give den anden mulighed for at tage ejerskab til den opgave/det emne, du kommunikere om.

At styre sin tid. Det er vigtigt at være bevidst om hvor lang tid ting tager og at skabe overblik, strukturere og prioritere sine kostbare ressourcer.

At håndtere pres og stress. Jo bedre du er til at lede dig selv, kende dig selv og dine grænser, strukturere og prioritere samt holde pauser, desto bedre bliver du til at håndtere pres og stress.

Dette var nogle af elementerne der indgår i personligt lederskab. Du kan bestille individuelt forløb til at skabe dit personlige lederskab. Og du kan bestille foredrag og workshops til din arbejdsplads til styrkelse af dine kolleger.

Kontakt mig på [email protected] eller på tlf. 30 30 72 90.

Skab en god dag. Ansvaret og lederskabet er dit.

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: Danmark
Tlf.: 3030 7290
Mail: [email protected]
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk